Coldor

Køle- og fryserum

Plug Inn køle-frysemaskiner

For at få den helt rigtige kølekapacitet på dit nye rum, har forhandlere af Coldor plug inn køleanlæg og det helt rigtige værktøj til opmåle og indrette dit nye rum. Vi kan laver pakkeløsninger til netop dit projekt.

Aalborg Klimateknik A/S

evere rum som alle kan opstille som “gør det selv” komplet med køleanlæg og reoler lige klar til brug….!!!

Aalborg Klimateknik A/S kan også levere alle typer af special døre, vi samarbejder med en af Polen´s bedste dør producenter.​

Hurtiggåenden porte – Skydedøre – Brandtillempede kølerumsdøre – Frostrumdøre. Alle med grå slæbelister så ingen “sorte striber på gulvet” mere….!!!

Hos Aalborg Klimateknik A/S er det fag uddannet kølemontører som opsætter og vedligeholder dine køle-fryserum.

​​www.coldor.dk

Ring for tilbud 70 22 10 70

Vaskeanvisninger & Vedligeholdelse af køle & frostrum.​

Med Coldor modul rum kan du udnytte pladsen fuld ud, uden begrænsninger

​For at du kan få den højeste mulige udnyttelse af din plads til dit nye køl-fryserum, bør du lade din autoriserede forhandlere af Coldor modul rum opmåle og indrette dit nye rum. Hvordan ser din planløsning ud? Hvor skal fordamperne og maskine placeres?

Hvilken model passer til dit projekt?

Kølerum Coldor

Aalborg Klimateknik A/S ​er forhandler af køle-fryserum fra Polens største leverandøre af modul paneler som blandt andet bruges til:

Køle-frysehuse

Kølerum

Frostrum

Klimarum

Ren rum

Minklagere

Storkøkkener

Hoteller

Slagterier

Marine

Ligkølere

Frugtrum

Skal vi ringe dig op?

Det er gratis og ganske uforpligtende

Top polsk kvalitets køle-fryserum

Coldor har igennem mere end 30 år leveret modul køle-fryserum til det Polske markede og må nok siges at være et af de mest flexible mærker på verden markedet.

Coldor kan således levere paneler som lever op til krav for renrum og marine med de høje krav der stilles til denne type af rum og som den eneste leverandør i verden, kan vi levere i alle mål med spring på helt ned til 1 cm uden ekstra omkostniger.

Plantegninger

Vi tegner og indretter dit nye rum, på denne måde undgår du overraskelser og arbejdstegningerne til muren og tømren har du klar inden du skal ud og samle tilbud på de øvrige håndværkere.

Hos Aalborg Klimateknik A/S er dette arbejde en naturlig del af tilbudet.

Reol Systemer med flexibilitet.

​For at du kan få den højeste mulige udnyttelse af din plads i dit nye køl-fryserum, bør du lade din autoriserede forhandlere af Coldor reol systemer opmåle og indrette dit nye rum.

Walk-in rum

Coldor er specialister på helt små modulrum med “Plug In” maskiner hvor kølefladen og maskinen er sammenbyggede til en enhed.

Disse rum kan med fordel bruges til Gør-Det-Selv opgaver, de leveres med gode samleanvisninger så her kan alle være med.

Send os en e-mail

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

​Aalborg Klimateknik A/S
Troensevej 4D
DK-9220 Aalborg Ø

CVR: 21111236

Brands

Panasonic klimaprodukter
Advansor Co2
Daikin
Gree
Viessmann
Coldor Sandwich elementer