IM - Gruppen

Historie
Aalborg Klimateknik startes af Ole Skousbøll den 1. maj 1997 og har i begyndelsen sit virke inden for autoAircondition og køle-fryseanlæg. Udviklingen går dog meget hurtigt og i februar 1998 ansættes den første medarbejder i virksomheden.

Aalborg Klimateknik flytter ind i Jørgen Sølver´s gamle lokaler i Storvorde i foråret 1999, herfra udvikler virksomheden sig stille og roligt og arbejdsopgaverne udvikler sig til at omfatte køl til ventilations branchen og til storkøkken industrien. Virksomheden har i 2000 en fast stab af montører på 8 faguddannede kølemontører.

Aalborg Klimateknik flytter igen i efteråret 2001 hvor vi er vokset fra vor lokaler i Stovorde og gerne vil tilbage til Aalborg, vor nye adresse på Troensevej bliver indrettet og virksomheden forsætter med at udvikle sig.​

Aalborg Klimateknik ApS bliver til i efteråret 2003 hvor viksomheden sælges til Industri Montage i Gråsten, efter salget forsætter Ole Skousbøll som afdelings chef og udviklingen af virksomheden som nu indgår i IM Gruppen.

Aalborg Klimateknik ApS ændre selskabsform til A/S i løbet af 2005, udviklingen i IM gruppen forsætter i samarbejde med Lars Frank og der tilkøbes i disse år en del andre virksomheder ind i IM Gruppen således at virksomheden nu er landsdækkene.

IM-gruppen har udviklet sig i årene fra 2003 og frem til i dag til en virksomhed med over 100 ansatte og som dække hele området lige fra de mindste køleanlæg til de største amoniak installationer.

Vi har idag egen export afdeling som sælger world wide og har rejse montører som følger de opgaver som sælges til udlandet

Skal vi ringe dig op?
Det er gratis og ganske uforpligtende

Send os en e-mail

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

​Aalborg Klimateknik A/S
Troensevej 4D
DK-9220 Aalborg Ø

CVR: 21111236

Brands

Panasonic klimaprodukter
Advansor Co2
Daikin
Gree
Viessmann
Coldor Sandwich elementer