IM - Gruppen

Kompetencer
Vores kompetencer
IM-gruppen​ er et firma med ekspertise indenfor køleanlæg til industri- og miljøanlæg, air-conditioning til butikker, kontorer, EDB køl, køle- og fryserum samt specialanlæg til fødevare- industrien og produktionsanlæg.
IM-gruppen ​har i dag ansat ca. 100 kvalificerede ingeniører og serviceteknikere, samt et antal eksterne håndværkere over alt i Danmark. Dette muliggør deltagelse på alle stadier af projektafvikling fra anlægsdimensionering, over detaljerede rørføringer til installation, montering, opstart og service.

IM-gruppen har i mere end 25 år været specialist inden for kølebranchen og kan levere miljø- og energirigtige anlæg med Ammoniak R717, R134a, R407C samt R410A.​

IM-gruppen er samtidig certificeret sagkyndig med tilladelse til at udføre periodiske undersøgelser på trykbeholdere m.v. i kontrolklasse 2 efter Arbejdstilsynets “Bekendtgørelse nr. 746 af 26. november 1987 om beholdere og rørsystemer under tryk”.

IM-gruppen‘s afdelinger kan efter behov trække på de samlede ressourcer og den faglige ekspertise i hele virksomheden. Det sikrer en høj grad af service, landsdækkende, fleksibilitet og et stort erfaringsgrundlag.​​

Skal vi ringe dig op?
Det er gratis og ganske uforpligtende

Send os en e-mail

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

​Aalborg Klimateknik A/S
Troensevej 4D
DK-9220 Aalborg Ø

CVR: 21111236

Brands

Panasonic klimaprodukter
Advansor Co2
Daikin
Gree
Viessmann
Coldor Sandwich elementer