Suppekøler

Suppekøler
Aalborg Klimateknik A/S har patent og design beskyttelse på denne special køler, komplet færdig med køleanlæg og el installation.

Vi har valgt at samarbejde med Oluf Brønnum A/S som leverandør af vore suppekølere, det skyldes at Oluf Brønnum A/S i flere år har været vores faste partner på projekter til de Danske kantiner og storkøkkener.​

Aalborg Klimateknik A/S
Har Patent og design beskyttelse på denne special køler, komplet færdig med køleanlæg og el installation.

Aalborg Klimateknik A/S har valgt at samarbejde med Oluf Brønnum A/S som leverandør af vore suppekølere, det skyldes at Oluf Brønnum A/S i flere år har været vores faste partner på projekter til de Danske kantiner og storkøkkener.

Aalborg Klimateknik A/S har i samarbejde med Bjerrings Automation udviklet et PLC program til styring af hele procesen.

Styringen er opbygget omkring en Siemens S7 PLC med Touch skærm.

Suppekøler
Aalborg Klimateknik A/S har igennem mere end 12 år leveret suppekølere til det danske marked.

Suppekøleren har vist sig særdeles effektiv når det drejer sig om lynkøling af supper og souser til store produktioner som idag bruges i produktionskøkkener til kommuner og institutioner, dels på grund af den høje kvalitet og dens hurtige produktionstider, Suppekøleren kan køle fra 50 – 200L ad gangen fra 70 grader og ned til 10 grader på kun 50 minutter.

Blæstkøleren bliver nu fri til lynkøling af de mere traditionelle produkter som kød og ligene ting.​

Special udgaver
​Vi designer gerne en special udgave som passer netop til dit køkken. Kontakt os så udarbejder vi et løsningsforslag som passer til jer. Hos Aalborg Klimateknik A/S er dette arbejde en naturlig del af vort virke. Hos Aalborg Klimateknik A/S er det fag uddannet kølemontører som opsætter og vedligeholder dit suppekøler anlæg.

Suppekøler
Hos Aalborg Klimateknik A/S har vi opfundet denne special køler til lynkøling af supper og souer som blandt andet bruges til:
Storkøkkener
Hoteller
Plejehjem
Tekniske skoler
Skal vi ringe dig op?
Det er gratis og ganske uforpligtende

Med en Suppekøler spare du plads i dine blæstkølere
​For at du kan få den højeste mulige udnyttelse af din plads i køkkenet har vi brug for ikke at optage pladsen i blæstkøleren, samtidig spare du en masse håndtering og omlæsning af fødevare inde det færdige produkt er klar til brug.
Blæstkøleren bliver nu fri til lynkøling af de mere traditionelle produkter som kød og lignende ting.​
Teknologi
​Speciel MTA chiller til produktion af det kolde vand som bruges til suppekøleren. Vi har i samarbejde med MTA fået fremstillet en speciel vandkøler til produktion af det kolde vand som bruges til disse suppekølere da anlæggen skal kører under specielle driftforhold.

Send os en e-mail

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

​Aalborg Klimateknik A/S
Troensevej 4D
DK-9220 Aalborg Ø

CVR: 21111236

Brands

Panasonic klimaprodukter
Advansor Co2
Daikin
Gree
Viessmann
Coldor Sandwich elementer