Viessmann

Køle- og fryserum
Top kvalitet køle-fryserum
Viessmann har igennem mere end 30 år leveret modul køle-fryserum til det danske markede og må nok siges at være et af verden mest ankendte mærker. ​Viessmann kan således levere paneler som lever op til krav for renrum og marine med afrunde hjørner ved gulv, væg og loft ” Tecto Special”, som den eneste leverandør i verden.
Aalborg Klimateknik A/S
Levere Viessmann til alle Dansk byggede Mærks Container skibe og til det Danske forsvars nye patruljebåde, hvor krav om kvalitet og funktion er et “must”

Aalborg Klimateknik A/S kan også levere alle typer af special døre, vi samarbejder med en af Danmarks bedste dør producenter.

Hurtiggåenden porte – Skydedøre – Brandtillempede kølerumsdøre – Frostrumdøre.​

Med Viessmann modul rum kan du udnytte pladsen, med et spring på 100mm
​For at du kan få den højeste mulige udnyttelse af din plads til dit nye køl-fryserum, bør du lade din autoriserede forhandlere af Viessmann modul rum opmåle og indrette dit nye rum. Hvordan ser din planløsning ud? Hvor skal fordamperne og maskine placeres?

Hvilken model passer til dit projekt?

Kølerum Viessmann
Aalborg Klimateknik A/S har igennem mange år leveret køle-fryserum fra Tysklands største leverandøre af modul paneler som blandt andet bruges til:
Køle-frysehuse
Kølerum
Frostrum
Klimarum
Renrum
Minklagere
Storkøkkener
Hoteller
Slagterier
Skibe
Skal vi ringe dig op?
Det er gratis og ganske uforpligtende

Plantegninger
​Vi tegner og indretter dit nye rum, på denne måde undgår du overraskelser og arbejdstegningerne til muren og tømren har du klar inden du skal ud og samle tilbud på de øvrige håndværkere.

Hos Aalborg Klimateknik A/S er dette arbejde en naturlig del af tilbudet.​

www.vkag.de

Hos Aalborg Klimateknik A/S er det fag uddannet kølemontører som opsætter og vedligeholder dine køle-fryserum.

Walk-in rum
​Viessmann er specialister på helt små modulrum med “Plug In” maskiner hvor kølefladen og maskinen er sammenbyggede til en enhed.

Disse rum kan med fordel bruges til Gør-Det-Selv opgaver, de leveres med gode samleanvisninger så her kan alle være med.

Send os en e-mail

Du kan altid ringe til os

Firmainfo

​Aalborg Klimateknik A/S
Troensevej 4D
DK-9220 Aalborg Ø

CVR: 21111236

Brands

Panasonic klimaprodukter
Advansor Co2
Daikin
Gree
Viessmann
Coldor Sandwich elementer